Sao Paulo| Hotspot skyebar hotel unique

 sky-bar-unique-sao-paulo-zarpo-magazine

Ja daar is de eerste hotspot. Dit is de Skye bar in Hotel Unique.

Ik beloof dat iedereen die me komt opzoeken hier mee naar toe gesleept wordt.

Ik was hier al geweest in de 3 weken die ik in mei hier was. Lush TV (zij nemen alle filmpjes op die intern op managers meetingen getoond worden) was in Brazilie om een item te maken en toen zijn we hier natuurlijk wat beelden gaan schieten. De gebouwen om dit hotel heen zijn een stuk lager dan de meeste gebouwen in Sao Paulo. Daarom heb je dit mooie uitzicht.

Toen ik hier kwam voelde ik meteen een goede vibe. Jammer dat die vibe in een van de duurste hotels in Sao Paulo was ;). Ze draaien er lounge muziek en het heeft een hele relaxte sfeer. Je loopt eerst door het restaurant waar de truffel geur je je om de oren slaat. En dan kom je buiten op het terras uit. Mocht je later dan 9 uur willen gaan dan sta je wel even 1,5 uur in de rij.

Wie komt er snel een wasabi mojito met me drinken?

2 thoughts on “Sao Paulo| Hotspot skyebar hotel unique”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *