Sao Paulo| Dancing samba

 IMG_1361

Samba night in Vila Madalena.

Ik ben mee op sleeptouw genomen door collega´s om de echte samba bars te ontdekken. Op het werk was ik aan het vertellen dat het nou echt wel eens tijd werd voor een goed dansje en meteen werd er geregeld dat we op zaterdag naar een bar in Vila Madalena zouden gaan. Deze buurt staat bekend om de vele street art en het bruisende uitgaans leven. Laura (helemaal rechts op de foto) haar vriend heeft 3 bars hier en daar gingen wie die avond langs.

IMG_1355

De avond begint met bier en typisch Braziliaans eten. We beginnen met bier omdat we aan het wachten zijn op onze caipirinhas. En die tijd moet je wel goed benutten natuurlijk.

IMG_1358

Door een andere college is me verteld dat alleen caipirinhas met cachaça the real deal zijn. Maar deze avond ben ik de enige, de rest drinkt ze met wodka.

IMG_1354

Dus zo ziet zo`n tafel er dan uit. Bier en caipirinhas.

 

IMG_1356

Dit is pastel, echt braziliaans eten. Deze zijn gevuld met gehakt, kip, of kaas. Maar je kunt ze echt met vanalles krijgen.

IMG_1349

En dit is picanha, Super lekker vlees dat je zelf op de grill legt.

IMG_1353

Maar we kwamen natuurlijk om te dansen.

untitled

Er is altijd een live band die verschillende soorten muziek speelt. Veel samba maar ook andere dingen. Dit geeft echt een super toffe sfeer. Iedereen staat te dansen en mee te zingen. (Dat zingen heb ik nog maar even achterwege gelaten)

IMG_1359

Hij heeft me geleerd om samba te dansen. Ik ben er nog lang niet want zo los in de heupen als de brazilianen dat duurt vast nog 1 jaar voordat ik zover ben 😉

 

Beijos Marthe

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *