Sao Paulo| Helikoptervlucht

IMG_6894

Mijn moeder wou altijd al in een helikopter vliegen. Ze heeft een spaarpot met haar kleingeld gevuld en daar bleek na ongeveer 1 jaar 400 euro in te zitten. Helaas zat het weer in Zwitserland niet mee en had het geen zin om nog een vlucht te maken. En je weet hoe dat gaat met geld, dat is opgegaan aan … ja wat ook alweer ;).

IMG_6873

Aangezien het me leuk leek om iets van de bucket list van mijn moeder af te strepen  en ik niet in Nederland was met haar verjaardag dacht ik laat ik een helikoptervlucht boeken. Eerst was het idee om het te boeken op een dag dat ik moest werken maar aangezien ze het alleen in het weekend doen ging ik lekker mee.

IMG_6876

Ik heb het niet verteld. Ik heb alleen gezegd dat ik zondag een verrassing voor ze had. Dus zondag ochteng gingen we opweg naar Campo de Marte jaja mijn eigen vliegveld in Sao Paulo.

IMG_6860

Eerst nog even wat foto´s maken in de hangar.

IMG_6868

En toen was het tijd om echt de lucht in te gaan. De vlucht zou 10 minuten duren en uiteindelijk zijn we 17 minuten weg geweest.

IMG_6882

Take off. Ik hoop dat jullie de filmpjes kunnen zien. Als het goed is kun je op een link klikken.

IMG_6905

Uitzicht over Sao Paulo.

IMG_6907

En dit filmpje laat Av paulista zien en vlak daaraan ligt mijn straat.

IMG_6875

This is your captain speaking.

Het was ontzettend tof om Sao Paulo eens van boven te bekijken. En natuurlijk eens in een helikopter te zitten. Zeker voor herhaling vatbaar maar dan in Sydney of Nieuw-Zeeland toch Inez 😉

Beijos Marthe

 

 

 

One thought on “Sao Paulo| Helikoptervlucht”

  1. Oh my God wat een super foto’s!! Jaloers! 🙂 Eens kijken of dat hier ook kan inderdaad, of eerst maar over de Sydney Bridge heen lopen, dat kan hier ook!! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *