Sao Paulo| Lush jardins

foto

Ik wil jullie kennis laten maken met in mijn ogen de mooiste Lush winkel die er is. We hebben nu 5 winkels in Sao Paulo met nog veel meer op komst. Dit is onze winkel in Jardins. De ligging kun je vergelijken met de PC hooftstraat. Dit was de grootste winkel van Lush voordat we open gingen op Oxford street en ondertussen hebben we meerdere hele grote winkels.

foto 11

Ze zijn volgens mij zeker een half jaar bezig geweest met het bouwen van deze winkel. Vroeger waren het namelijk 2 winkels en dit hebben wij omgebouwd tot 1 grote winkel.

foto 8

Dit is nog een gedeelte van de window, dit is een living wall met een geintegreerd water system.

foto 12

En dan het beste van de hele winkel de lush SPA. Heb je ooit de kans om te gaan GA!! Het is totaal niet te vergelijken met een andere spa. Het is een totaal plaatje van mooi aangeklede kamers, muziek die helemaal afgestemd is op de treatment en massages die als een dans zijn voor de therapists

foto 9

Dit is de ontvangst ruimte. Hier heb je een gesprekje en vul je een formulier in voordat je naar de treatment room gaat. We hebben 4 kamers waarvan er 1 een double room is.

foto 7

Treatment room

foto 1

Dit zijn de treatments. Helaas niet duidelijk te lezen en in het Portugees. Ik moest in het kader van training alle treatment ondergaan. Echt zo vervelend. Mijn favorieten zijn Hard days night en The good hour of tailor made. Het zijn alle 3 massages. Bij de Hard days night krijg je een pyjama aan en word er vooral gewerkt met stretch en pressure technieken op Beatles muziek gezongen door andere artiesten (die vaker samenwerken met Lush voor de spa muziek) The good hour is een deep pressure massage met olie om echt je spieren los te maken en de tailor made is een verkorte versie daarvan. Aangezien ik veel aan het trainen ben zijn die massages erg noodzakelijk.

 

Tot snel 😉

Volgende week komt er een verslag van mijn tripje naar Rio

Beijos Marthe

 

 

 

 

4 thoughts on “Sao Paulo| Lush jardins”

    1. Nee nee een gewonde massage salon bij Lush daar doen we niet aan ;). Ik zeg kom maar eens langs om het te ervaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *