Sao Paulo| Even een stapje terug

Hallo allemaal,

Ik heb gemerkt dat ik wat minder inspiratie heb voor de blog op dit moment. Ook op het werk is het erg druk en ben ik momenteel veel op reis en is er niet veel tijd over voor leuke. Daarbij moet ik op dit moment erg veel (overuren, Portugese les, 3 a 4x per week sporten). Niet alles moet letterlijk maar ik ben nogal veeleisend ;). En daarbij elke week op donderdag een post klaar hebben staat me op het moment even tegen ook ivm de inspiratie. Ik ga vanaf nu posten wanneer ik iets leuks heb te vertellen en hoe vaak dat is kan ik jullie niet helemaal vertellen. Mochten jullie nog inspiratie hebben laten het me weten! En wie weet lukt het binnenkort wel weer om elke week te posten maar voor nu wil ik die druk even weg hebben.

 

Beijos Marthe

 

2 thoughts on “Sao Paulo| Even een stapje terug”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *