Sydney | B*tch I’m back! ;-)

By Lars van de Werf (koop zijn boek!)
By Lars van de Werf (koop zijn boek!)

(English text below)

En toen, was het even heel stil hier. Sorry guys. Soms gooit het leven je alleen maar citroenen toe en als je al een tijdje geen limonade meer hebt hoeven maken, kan je dat behoorlijk van je stuk brengen. Heerlijk cryptisch, ik weet het, maar het hebben van een blog betekent niet dat ik alles zomaar deel πŸ˜‰ Hoe dan ook, de laatste paar weken waren rough, heel rough. Maar I’m back en ik beloof nu weer gewoon braaf mijn maandag deadline te gaan halen!

Dus waar wil ik het deze week over hebben? Nou, ik ben altijd al van mening dat je regelmatig stil moet staan bij de dingen die je gelukkig maken. En na deze turbulente weken waarin ik me weer besef wie en wat er belangrijk zijn in mijn leven en in navolging van een van mijn favoriete Nederlandse blogs: www.annemerel.com (want beter goed gejat dan slecht verzonnen) dacht ik: laat ik eens opschrijven waar ik allemaal gelukkig van word en waar ik dankbaar voor ben.

<3 Familie. En dan keer 1000. Whatever happens, die drie-eenheid gaat nooit stuk, ik bedoel hallo: de freakin’ bijbel is gebaseerd op triniteit πŸ˜‰

<3 Vrienden. Nieuwe, oude, aan deze en aan de andere kant van de wereld. You guys are awesome, allemaal.

<3 Een baan waar ik van hou, met mensen waar ik van kan leren, die me inspireren en die me kansen geven die tegelijkertijd eng en spannend zijn (en daarom moet ik die dus allemaal nemen πŸ˜‰ ).

<3 Yoga. Het heeft me al eerder gered en dat blijft het doen, zeker nu ik ook weer al mijn hakken aan het dragen ben – korte achillespees anyone? πŸ˜‰

<3 In diezelfde categorie: krachttraining. Het is verbazend hoe een beetje gooien met gewichten je dag kan maken πŸ˜‰

<3 Reizen. Het verruimt je blik, geeft je energie en is werkelijk de beste manier om je geld uit te geven.

<3 Alcohol. Ok ok, je dacht toch niet dat dit een pretentieus verhaal zou worden, wel? Kom, je kent me nu toch wel een beetje? πŸ˜‰ Thank God for good wine, cheap rum and awesome cocktails πŸ˜‰

<3 Retail Therapy. Als je een meisje bent, hoef ik je deze niet uit te leggen, als je een jongen bent, well, je weet niet wat je mist. Behalve als je mijn bro bent, dan heb je nog altijd meer schoenen dan ik en hoef ik je niets meer uit te leggen πŸ˜‰

<3 Dit klimaat. Als je zelf donderwolken en regenbuien in je hoofd hebt, dan is het heerlijk als buiten de zon je toeschijnt.

<3 Chocolade. Again, als ik je deze uit moet leggen…. πŸ˜‰ PS: please to send Cote d’Or en Tony πŸ˜‰

<3 Een mega bestelling plaatsen bij een Nederlandse webshop voor letterlijk kilo’s drop, koeken, beschuiten en andere crap. Is dat allemaal voor jou Inez? Damn right it is πŸ˜‰ Verbazingwekkend hoe ik sneller kan eten dan dat de care packages arriveren πŸ˜‰

<3 2x Bali dit jaar. Een keer aan het einde van deze maand, in mijn eentje als ‘verjaardagscadeau’ voor mezellef (spoiler alert: waarschijnlijk wordt het niet mijn laatste cadeau aan moi πŸ˜‰ ) en nog een hele week in juli, samen met mijn absolute BFF, Martheeeeeee!!

<3 Singapore met mijn favo koppel in augustus.

<3 Door Oz reizen met de eerste vriendin van mijn broertje die ik niet op any point in time the death stare heb gegeven, she can stay πŸ˜‰

<3 Verhuisplannen. Yup, je leest het goed. Don’t get your panties in a bunch, ik blijf nog even in Oz. Maar ik heb behoefte aan een plek met spullen die ik zelf heb uitgekozen, dus in augustus ga ik verhuizen. Betekent dit dat ik nog jaaaaaaren blijf? Geen idee. Ik blijf in ieder geval tot 2017, daarna zien we wel weer verder. En no worries: ik kom terug πŸ˜‰

Have a great week you guys, tot volgende week maandag. Beloofd πŸ˜‰

Xx Inez

PS: Hoe kan dit uitzicht je nu niet gelukkig maken? Love this city….

Uitzicht

 

And then, everything turned really quiet here. Sorry guys. Sometimes life throws lemons at ya, and when you haven’t made lemonade in a while, it’ll throw you off. Very vague, I know, but having a blog doesn’t automatically mean I share everything πŸ˜‰ Either way, the last few weeks were rough, really rough. But I’m back and I promise to make my deadline every Monday again!

So, what do I want to talk about this week? Well, I’ve always been a strong believer of stopping once in a while and consider the things that make you happy. After these turbulent weeks in which I once again realise who and what are important in my life and following the example of one of my favourite Dutch blogs (sorry, no translation) www.annemerel.com I figured I would want to write down all the things that make me happy.

<3 Family. Times a 1000. Whatever happens, this trinity will never break, I mean, hello, the freakin’ bible is based on trinity πŸ˜‰

<3 Friends. New, old, on this and on the other end of the world. You guys are awesome, all of ya.

<3 A job I absolutely love, with people that I learn from, who inspire me and who give me opportunities that are both scary and exiting (which is exactly why I should grab them πŸ˜‰ ).

<3 Yoga. It has saved me before and it keeps giving, especially since I also decided to wear my high heels again – short Achilles’ tendon anyone? πŸ˜‰

<3 In the same category: lifting. It is absolutely brilliant how throwing around some iron can save a bad day πŸ˜‰

<3 Travel. It broadens your scope, gives energy and truly is the best way to spend money.

<3 Alcohol. Ok ok, you didn’t really think this would become a pretentious list? You know me by now, right? πŸ˜‰ Thank God for good wine, cheap rum and awesome cocktails πŸ˜‰

<3 Retail Therapy. If you’re a girl, I don’t have to explain this one to you, if you’re a boy, well, you don’t know what you are missing out on. Except when you are my bro, then you still own more pairs of shoes than I do and I have nothing else to teach you πŸ˜‰

<3 This climate. When you have thunderstorms and rain in your head, it is absolutely lovely when at least the sun is shining outside.

<3 Chocolate. Again, if I have to explain this to you….. πŸ˜‰ PS: still not a fan of Cadbury, miss Cote d’Or and Tony πŸ˜‰

<3 Placing a huge order with a Dutch web shop for literally kilos of liquorice, cookies, breakfast stuff and other crap. That’s all for you Inez? Damn right it is πŸ˜‰ It is astonishing how I am able to eat faster than my care packages can arrive πŸ˜‰

<3 going to Bali twice this year. Once at the end of this month, by myself as a birthday gift to me (spoiler alert: won’t be the last birthday gift I am giving myself πŸ˜‰ ) and once a whole week in July, with my absolute BFF: Martheeeeeee!!

<3 Singapore in August with my favourite couple. .

<3 Travelling through Oz with the first girlfriend of my brother that I haven’t given the stare of death at any point in time, she can stay πŸ˜‰

<3 Moving plans. Yup, moving plans. Don’t get your panties in a bunch just yet, I’m gonna stay in Oz a little while longer. But I really notice I need to have a spot with furniture I picked out myself and a space that is more my taste to begin with. So, in August I will be moving. Does this mean I will stay in Oz a couple of more years? No clue. I’m staying til 2017 at least, but after that, we’ll see. And no worries, I’ll come back, at some point πŸ˜‰

Have a great week you guys, will post again next Monday. Promise πŸ˜‰

Xx Inez

PS: How can you not be happy with a view like this? I love this city…

Uitzicht

3 thoughts on “Sydney | B*tch I’m back! ;-)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *